Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokasta kuntoliikuntaa, joka kuormittaa monipuolisesti kehon lihaksia, sydäntä ja verenkiertoelimistöä. Kuntonyrkkeily vahvistaa tasapuolisesti koko vartaloa ja harjoittelun tuloksena lihasvoima paranee, kestävyys lisääntyy ja itsetunto kohoaa.

Harjoitukset perustuvat nyrkkeilytekniikan opetukseen, mutta ilman ottelua ja kilpailullisia tavoitteita. Treeneissä isketään säkkejä tai sparrataan pistehanskoihin. Lisähaastetta haluaville mahdollistetaan ohjatusti kehässä kevyttä sparria. Myös lihaskunto- ja lihashuoltoharjoitteet ovat treeneissä isossa osassa.

Seurassamme on koulutetut kuntonyrkkeilyohjaajat. Jokainen treeni on erilainen ja treenien sisällöt vaihtelevat monipuolisesti.

Treenata voi sisäliikuntavarusteilla. Harrastamisen edetessä kannattaa panostaa omiin varusteisiin kuten hanskoihin, käsisiteisiin ja hyppynaruun. Kuntonyrkkeilyssä kaikki harrastajat ovat samalla viivalla, laji sopii erinomaisesti niin nuoresta seniori-ikään asti!

Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssi  on tarkoitettu yli 15-vuotiaille aiemmin lajia harrastamattomille. Kurssi kestää noin kaksi kuukautta ja harjoitukset ovat kerran viikossa. Kurssin aikana käydään läpi lajin perustekniikat ja kohotetaan kuntoa. Alkeiskurssin jälkeen harrastaja voi siirtyä kuntonyrkkeilyryhmään jo maksetulla kausimaksulla.

Harrastenyrkkeily

Harrastenyrkkeilyssä tekniikkaharjoitukset ovat haastavampia ja edellyttävät nyrkkeilytekniikan perusteiden hallintaa. Nyrkkeilytekniikan perusteet opetetaan kuntonyrkkeilyn alkeiskurssilla, jonka jälkeen voit halutessasi siirtyä jatkamaan harrasteryhmään. Harrasteryhmään osallistuminen ei edellytä alkeisryhmään osallistumista – tärkeintä on, että sinulla on nyrkkeilyn perusteet hallussa.

Harjoitusten sisältö: lämmittely, tekniikkaharjoituksia yksin tai pareittain, lihaskunto, välineharjoittelua ja loppuvenyttely.

Tässä ryhmässä halukkaat voivat myös sparrata!

Ringside-Club

Ringside Club on kaikille harrastajille avoin vuoro. Voit tulla treenaamaan omaehtoisesti ilman ohjausta. Kausi sisältyy jonkun toisen maksetun kurssimme hintaan tai vaihtoehtoisesti  30 € kuluvan vuoden jäsenmaksuna.