Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily on tehokasta kuntoliikuntaa, joka kuormittaa monipuolisesti kehon lihaksia, sydäntä ja verenkiertoelimistöä. Kuntonyrkkeily vahvistaa tasapuolisesti koko vartaloa ja harjoittelun tuloksena lihasvoima paranee, kestävyys lisääntyy ja itsetunto kohoaa.

Harjoitukset perustuvat nyrkkeilytekniikan opetukseen, mutta ilman ottelua ja kilpailullisia tavoitteita. Treeneissä isketään säkkejä tai sparrataan pistehanskoihin. Kuntonyrkkeilyn yleisryhmissä lisähaastetta haluavat voivat ottaa kehässä kevyttä sparria. Myös lihaskunto- ja lihashuoltoharjoitteet ovat treeneissä isossa osassa.

Seurassamme on asiansa osaavat kuntonyrkkeilyohjaajat ja teknisinä avustajina toimivat tarvittaessa ottelunyrkkeilyn taitajat. Jokainen treeni on erilainen ja kulloinkin vuorossa olevan ohjaajansa tyylinen.

Hinta: 130€

Kuntonyrkkeilyharjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 17:30 - 19:00. 

Alkeiskurssi treenaa maanantaisin 9.1-20.2, jonka jälkeen harrastajat voivat jatkaa joko kuntonyrkkeilyssä tai harrastenyrkkeilyssä kevätkauden loppuun.

Kuntonyrkkeilyn yleisryhmän harjoitusmaksu on 130€.

Treenata voi sisäliikuntavarusteilla. Harrastamisen edetessä kannattaa panostaa omiin varusteisiin kuten hanskoihin, käsisiteisiin ja hyppynaruun.

Kuntonyrkkeilyssä kaikki harrastajat ovat samalla viivalla, laji sopii erinomaisesti niin nuorille tytöille kuin pojille ja aikuisille naisille ja miehille!

Miksi käyt treeneissä?

 • Tämä monipuolista liikuntaa
 • Treenisalilla tehdään monipuolisesti erilaisia harjoituksia. Samalla mieli virkistyy
 • Stressaavan työpäivän jälkeen paras tapa nollata pää!

Harrastenyrkkeily

Harrastenyrkkeily on tarkoitettu kaikille niille, jotka haluavat harrastaa lajia, mutta eivät kilpailumielessä. Porukka salilla on ollut innostunutta ja sitoutuvaa. Osa harrastajista on ollut mukana ryhmän perustamisesta lähtien. Keskiviikon puolentoista tunnin harjoitusten kaava on pysynyt alusta asti saman tyyppisenä, keskittyen perusasioiden opetteluun sekä lajitekniikkaan ja -taitoihin. Tekniikka- ja lihaskuntoharjoituksissa keskitytään oikeisiin liikeratoihin, jolloin harjoitukset tulee tehtyä huolella. Näin jokaisen henkilökohtaiset fyysiset edellytykset tulee myös otettua huomioon. Perjantain harjoituksissa on mahdollista paukuttaa säkkiä, pistehanskoja ja/tai kokeilla sparria kehässä.

Hinta: 130€

Harrastajien ikärakenne on laaja. Viimeisten vuosien aikana on ollut positiivista huomata, että myös naisharrastajien määrä on kasvanut. Harjoitusten ilmapiiri on rento, kannustava ja positiivinen. Haastavissakin harjoituksissa voi olla kivaa. Tarkoitus onkin, että jokainen tekee itselleen, yhdessä muiden kanssa. Hyvällä sykkeellä ja ilon kautta!  Treenit pidetään keskiviikkoisin klo 16:30-18:00 ja perjantaisin klo 18:00-19:30.

 

Kommentteja harrastajilta:

Parasta on kuntoilu ja ihmiset. Nyrkkeily on koko kehon treeniä, hyvässä porukassa. Nyrkkeilyssä voi kehittyä aina eteenpäin.

Parasta tässä on laji, hyvä ryhmä ja hyvä liikkumismuoto. Harrastukseen voi tulla, vaikka ei olisi aiempaa kamppailutaustaa. Voin suositella harrastusta, tämä on edullinen ja monipuolinen harrastus

Ringside-Club

Ringside Club (nyrkkeilyllistä menoa menneiden aikojen loistoja muistellen ja uusia urotekoja suunnitellen)

Ringside Club harjoittelee sunnuntaiaamuisin klo 10-12. Ringside -treeneihin ovat tervetulleita niin vasta-alkajat, kuin jo kokeneemmatkin kuntonyrkkeilijät ja nyrkkeilijät. Treeneissä harjoitellaan alkulämmittelyjen jälkeen tekniikkaa, liikkumista ja nyrkkeilyn rytmiä. Lisäksi rakennetaan lihaskuntoa ja harjoitellaan välineillä.

Näihin matalan kynnyksen treeneihin on helppo tulla mukaan koska vain. Kausi sisältyy jonkun toisen maksetun kurssimme hintaan tai vaihtoehtoisesti  30€ kuluvan vuoden jäsenmaksuna.

Miksi käyt treeneissä ja miksi suosittelisit myös kaverille?

 • hyvä treeniaika, päivä lähtee liikkeelle treenaamisella
 • oikeat nyrkkeilytreeni, joissa opetellaan oikeaa tekniikkaa
 • aloittelijan kannalta hyvät treenit, tekniikkaa oppii eikä sen kanssa ole liian kiire
 • treeneissä on hyvä tempo päällä, hyvät alkulämmät ja loppuverkat
 • lajina nyrkkeily on monipuolista, treeneissä tulee tehtyä eri osa-alueet fysiikalle: kestävyys, tekniikka, ketteryys, voima, elastisuus, notkeus jne.
 • polttaa hyvin kaloreita, hyvät sykkeet
 • mukavaa on myös ohjaajien vaihtuvuus, tulee erilaisia treenejä ja vaihtelua, kaikki kuitenkin koulutettuja ja päteviä ja siten treenaaminenkin on mielekästä ja kehittävää
 • nyrkkeily auttaa pysymään kunnossa! Kun on fyysinen työ, tarvitsee erityisesti pitää huolta hyvästä kunnosta ja nimenomaan pitää "kuntoilla oikein kunnolla"
 • hyvät tilat ja etenkin sunnuntaisin ihanan väljää, kun ei ole muita ryhmiä
 • hyvä kehä! Tulee oikea nyrkkeilyfiilis
 • sopii myös kuntoutujille, joilla on rajoitteita esim. leikattu joskus jotain (selkä, ranne jne), vahvistaa ja kuntouttaa samalla
 • sopii kaiken ikäisille ja erityisesti tähän sunnuntairyhmään
 • voi tulla myös kaverin kanssa