Vilperi- ja Veijari-boxing

Vilperi-boxing  on ollut Mikkelin Nyrkkeilijöiden toiminnassa jo noin 10 vuoden ajan, ja se on vakiinnuttanut suosionsa. Ryhmä on tarkoitettu 6-8-vuotiaille lapsille. Vuoden 2024 alusta aloittaa uutena ryhmänä Veijari-boxing, joka on tarkoitettu 9-12-vuotiaille lapsille. Veijari-boxing harjoittelee yhdessä Vilperi-boxingin kanssa. Treenit ovat kerran viikossa tunnin ajan.

Vilperi-boxingissa lämmittelynä on hippoja, pelejä ja lajinomaisia lämmittelyliikkeitä. Tämän jälkeen harjoitellaan nyrkkeilytekniikkaa eri tavoin. Harjoitukset ovat leikinomaisia, mutta silti nyrkkeilytekniikkaan kiinnitetään huomiota jo turvallisuudenkin takia.

Veijari-boxingissa harjoitellaan nyrkkeilyn perustaitoja ja ryhmässä toimimista. Veijari-boxing tarjoaa hyvän ponnahduslaudan ottelunyrkkeilyryhmään.

Vilperi- ja Veijari-boxing ovat Suomen Nyrkkeilyliiton alaista toimintaa, jonka periaatteena on tarjota lapsille liikuntaa, jossa on on oikeus olla vilkas ja oikeus olla energinen. Lue lisää Nyrkkeilyliiton sivulta.

Ottelunyrkkeilyn peruskurssi

Nyrkkeilyn peruskurssi on tarkoitettu pääsääntöisesti yli 10 -vuotiaille, nyrkkeilystä kiinnostuneille nuorille ja aikuisille. Ryhmä harjoittelee yhdessä ottelunyrkkeilyryhmän kanssa samaan aikaan ja samassa tilassa.

Ryhmässä opetellaan nyrkkeilyn perustekniikoita, nyrkkeilyn sääntöjä sekä liikutaan erilaisten pelien ja harjoitusten avulla. Peruskurssi toimii mainiona ponnahduslautana siirtymiselle otteluryhmään. Taitojen karttuessa ja valmentajan kanssa yhdessä sopien on mahdollisuus päästä kilpailemaan. Oma halu kilpailuun on kuitenkin tärkein.

Ryhmä tauolla syyskaudella 2024

Perhe-boxing

Perhe-boxing on ryhmä, jossa perheestä aikuinen ja lapsi (8 - 15 v.) treenaavat yhdessä.  Harjoitukset sisältävät samoja teemoja kuin kuntonyrkkeilyssä. Pariharjoituksia tehdään paljon ja jokainen voi treenata oma kunnon mukaan. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta. Perhe-boxing käynnistyy syksyllä 2024 syysloman jälkeen.

Mukaan: sisäliikuntavaatteet ja juomapullo