Ottelunyrkkeily

Nyrkkeilyharjoitukset on tarkoitettu lajin perusasiat osaaville ja ne sopivat niin kuntoilijoille kuin kilpaurheilijoillekin. Juniori-iän ohittaneet voivat aloittaa nyrkkeilyn myös näissä harjoituksissa. Ottelunyrkkeilytreeneissä liikutaan lujaa, vahvistetaan fysiikkaa ja lajikestävyyttä sekä hiotaan ottelutekniikkaa. Pidemmälle ehtineet pääsevät mittelemään taitojaan kilpailuissa.

Henkilökohtaiset harrastusvälineet eivät ole kalliita ja alkuun pääsee lainavälineillä. Nettisivujemme varustekaupasta voi tehdä laadukkaita ja edullisia hankintoja.

Ottelunyrkkeilyn peruskurssi

Nyrkkeilyn peruskurssi on tarkoitettu pääsääntöisesti yli 10 -vuotiaille, nyrkkeilystä kiinnostuneille nuorille ja aikuisille. Ryhmä harjoittelee yhdessä ottelunyrkkeilyryhmän kanssa samaan aikaan ja samassa tilassa.

Ryhmässä opetellaan nyrkkeilyn perustekniikoita, nyrkkeilyn sääntöjä sekä liikutaan erilaisten pelien ja harjoitusten avulla. Peruskurssi toimii mainiona ponnahduslautana siirtymiselle otteluryhmään. Taitojen karttuessa ja valmentajan kanssa yhdessä sopien on mahdollisuus päästä kilpailemaan. Oma halu kilpailuun on kuitenkin tärkein.