Tiedotus harjoitusten perumisesta 31.3. saakka


Suomen Nyrkkeilyliiton johtokunta päätti perua kaikki Nyrkkeilyliiton alaiset kilpailut ja koulutustapahtumat 31.3. asti. Tämä tarkoittaa sitä, että ainakin Nuorisonyrkkeilykilpailut (21.-22.3.) on peruttu. Liitto seuraa tilanteen kehittymistä aktiivisesti ja tiedottaa tilanteen niin vaatiessa.

Valtioneuvoston suosituksen mukaan tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla. Harjoitustoiminnan osalta kukin jäsenseura tekee omat päätöksensä. Nyrkkeilyliitto suosittelee, että seurat harkitsisivat harjoitustensa ja muiden tapahtumiensa perumista toistaiseksi.

Mikkelin Nyrkkeilijät toimii liiton ohjeiden ja suositusten mukaisesti ja peruu kaikkien ryhmien harjoitukset 31.3. asti! Tämä astuu voimaan tästä päivästä lähtien.

Seuraamme korona viruksen kehittymistä ja tiedotamme kanavilla jatkosta.