Syyskauden startti ja varaslähtö treeneihin


Mukavaa loppukesää kaikki nyrkkeilyn ystävät!
MiNyn syyskausi starttaa viikolla 34. Ilmoittautuminen ryhmiin on auki Suomisportissa (mahdollisista lisätiedoista ryhmiä koskien ilmoitetaan erikseen).
Johtuen kevätkauden yhtäkkisestä katkeamisesta seura on päättänyt hyvittää kevään 2020 kurssimaksun maksaneille puolet syksyn 2020 kurssimaksusta (vuosijäsenmaksu säilyy ennallaan, joten tämä alennus ei koske RingSide -ryhmäläisiä)
TULE MUKAAN varaslähtö syyskauteen -TREENEIHIN!
MiNyn kuntonyrkkeilyohjaajien järjestämät kesätreenit 28.7, 4.8 ja 11.8 klo:18–19.00. Harjoitukset ovat kaikille avoimet ja toimivat starttina alkavaan kauteen.
Lisätietoja treeneistä ilmoitetaan lähempänä ajankohtana, paikkana kamppailuareenan ulkoalueet tai huonolla säällä sisätilat.
Tervetuloa taas Takomolle!

Huom!

MiNyn kuntonyrkkeilyohjaajien järjestämät kesätreenit 4.8. klo:18–19.00.

Ottakaa hanskoja mukaan, ne keillä on omia! Voit myös ostaa salilta aiemmin alkeisnyrkkeilykäytössä olleet säkkihanskat itsellesi hintaan 15€/pari ja käyttää niitä. Maksuohjeet saat paikanpäällä. Hanskat eivät ole kuitenkaan vielä välttämättömät näissä treeneissä, joten ilmankin voi tulla! Kunhan tulet mukaan treenaamaan. Treenaamme Takomolla. Nähdään siellä!

Ja muistetaan että treeneihin tullaan vain täysin terveenä, sekä pestään huolellisesti kädet mennen tullen!