MiNyn ottelijat TUL-turnauksessa hopealle


Vasemmalta lukien Toni , Igors, Dennys

Mikkelin Nyrkkeilijät kilpailivat Tampereella 3.-5.3. senioreiden TUL-turnauksessa. Minyn ottelijat olivat Dennys Padukn 60kg, Toni Tissari 86kg ja Igors Smolins +92kg.  Dennys otteli lauantain ensimmäisessä tilaisuudessa Korade Lawrencen (SCF) kanssa ja voitti tärkeän ottelun selkeästi kaikin tuomariäänin 5-0. Loppuottelussa vastaan tuli kokenut Jesse Pihkola Lahden Kalevasta. Tasainen ja tiukka ottelu kääntyi lopulta Dennysin tappioksi tuomariäänin 2-3

Toni aloitti lauantain iltatilaisuudessa ottelemalla ensimmäisen ottelunsa Ruotsia edustavaa Yousef Mukradia vastaan. Toni voitti hartiavoimin töitä tehden ottelun 4-1. Sunnuntaina loppuottelussa vastaan tuli kokenut ammattimies Anton Vinogradov (EST).  Ottelu päättyi kaikin tuomariäänin Antonin 5-0 voittoon.

Igors oli onnettaren suosikki ja pääsi arvonnalla suoraan sunnuntaina oteltavaan finaaliin. Vastaan asettui Hadi Taslim Nokialta. Ottelu päättyi Hadin voittoon tuomariäänin 5-0.

Tuomisina Tampereelta oli siis 3 hopeamitalia.  Laadukas ja hieno saavutus ottelijoilta.

Harri Hosio, valmentaja