Toni Tissari otteli Malmössä Pohjoismaiden mestariksi.


  Tonin paluu MiNyn salille on ollut mainio onnenpotku seuralle! Nuoret otteluryhmämme jäsenet ovat saaneet omalle salille idolin, jonka tekemisiä ja treeniä on ollut ilo seurata.  Harvassa ovat ne kaverit, jotka palaavat lajin pariin näin motivoituneina niin kuin Toni on tehnyt. Vuosikymmen sitten hän otteli sarjassa Y91kg ja siirtyi neljän Suomen Mestaruusvyön kantajana reserviin. Välivuodet kuluivat voimailun parissa ja kehonrakentajan treenit muokkasivat Tonin ulkonäköä voimakkaasti. Takaisin nyrkkeilyn pariin Toni tuli yhdeksän välivuoden jälkeen ja paluu Suomen huipulle tapahtui miltei saman tien. Joulukuun SM-kisoissa Toni otteli sarjassa Y86kg ja tämä Mestarivyö oli Tonille jo viides järjestyksessään. Valinta Suomen maajoukkueen mukana Ruotsin Malmössä pidettäviin pohjoismaiden mestaruuskilpailuihin, lisäsi intoa jatkaa tiivistä harjoittelua ja reissaamista sparreihin useina viikonloppuina Helsinkiin.

Alkutalvena tason säilyminen mitattiin seniorien TUL-turnauksessa Tampereella, sieltä vakuuttavana tuloksena oli hopea sija. Kovimmilleen Tonin turnauskestävyys joutui nyt viikonloppuna, ja paremmin ei olisi voinut mennä. Loistavana saavutuksena arvostettu Pohjoismaiden mestaruus.  Seuraava kova koitos on huhtikuussa Helsingissä GeeBee turnauksessa, se on Tonin kalenterissa seuraava ruksi. MiNyllä on tätä nykyä otteluryhmässä useita lupaavia kilpailijoita joiden uraa valmennuksemme jalostaa nousujohteisesti eteenpäin. Seura haluaa tehdä voitavansa kilpailutoiminnan elvyttämiseksi ja siihen liittyen olemme mukana itäisen Suomen nyrkkeilyseurojen yhteistoiminnassa järjestämällä yhteisiä sparrileirejä ja salikisoja vuoroin eri seurojen saleilla. Kamppailuareenalla olemme järjestäneet kuluvan talven aikana itäisen alueen seuroille kahdesti sparrileirin ja toukokuussa järjestämme myös salikisat Areenalla. Tämä seurojen välinen yhteistoiminta tuo jatkossa kilpailuottelujen kaltaisia sparreja ja salikilpailuja vuoronperään eri seurojen saleille.  Tästä on hyvä jatkaa Tonin viitoittamalla tiellä.  Harri Penttilä, pj